Tjalling van Balen

Tjalling van Balen

Lifestyletrainer

Het Var 47
8939 BJ Leeuwarden

Telefoonnummer: 0625 486 269
E-mail: info@javaba.nl
E-mail: info@fun2fitclub.nl
E-mail: info@mysizeapp.nl

Mijn ondernemersbestaan is gestart als retailer. Ruim 16 jaar heb ik als vennoot meerdere sportwinkels in Friesland gerund. Eind jaren 90 hadden wij een plan om door te groeien naar 8 filialen in Friesland.
Door persoonlijke omstandigheden in de familie sfeer kwam ik spontaan in de project ontwikkeling terecht, de ervaring die ik in de retail en de projectontwikkeling heb opgedaan zijn de basis geweest voor mijn huidige werkzaamheden.

Na het afronden van de projectontwikkeling ben ik mij gaan toeleggen op sport en bewegen en heb ik mij extra bekwaamd in voeding. De combinatie maakt dat ik personal trainer annex lifestyle coach ben.

Tijdens dit werk ontdekte ik “een rode draad” die het mogelijk maakte om het vorige ondernemersbestaan met het huidige te verbinden.
Er is nu een prachtige combinatie van sport, bewegen, voeding en persoonlijke uitstraling.

Ik word erg blij wanneer mensen d.m.v. ons uitgebalanceerde ontbijt meer vitaliteit ervaren, een betere weerstand opbouwen, effectiever gaan werken en hierdoor als cadeau …meer tijd voor het gezin hebben, hun gewicht beter onder controle hebben en bij een eventuele sportbeoefening een sneller herstel.

Wil jij ook op deze manier aan de slag als personal trainer / wellness coach? ik gun jou graag deze geweldige nieuwe uitdaging. Part-time of full-time, aan jou de keuze.

Als Founder van MySize app (MSA http://www.mysizeapp.nl) en LifeStyle People (LSP http://www.lifestylepeople.nl) zijn alle activiteiten die nu door mij worden ondernomen gericht op lifestyle en wellness.

Zonnige Groet,
Tjalling