Op 15 april krijg je als ondernemer de kans om een gratis training te volgen, te netwerken en een leuke avond te hebben!

Het Leeuwarder Zuiderlijk Ondernemers Netwerk (LZON) organiseert op 15 april vanaf 19:30 een netwerkbijeenkomst in Markant, het centraal gelegen buurtcentrum van Zuiderburen. Deze bijeenkomst is bedoeld voor ondernemers die aan de zuidkant van Leeuwarden en net daarbuiten wonen. We gaan deze avond aan de slag met je online aanwezigheid.

Hoe kun je dit social media inpassen in je eigen onderneming? Wat is een content kalender en hoe zorg je ervoor dat het er ook nog een beetje goed uitziet? Marleen Tigchelaar van MINT Internet verteld je hier alles over. Deze training is erg praktisch en interactief, dus je wordt van harte uitgenodigd om een laptop of tablet mee te nemen.

Na de pauze is er ruimte voor een netwerkspel. Iedereen krijgt de kans om gericht met andere ondernemers te praten zodat je aan het einde van de avond met een stapel nieuwe visitekaartjes naar huis gaat.

Aarzel niet en meld je aan via onze Facebook pagina. Of op onderstaande formulier

Netwerk Evenement 15 april

7 + 4 =