Linda Koster

Linda Koster

Vormgever

Ruiterskwartier 119A
8911 BS Leeuwarden

Website: http://www.lindakoster.com
Mobiel: 06 25 00 05 92
Email: linda@lindakoster.com

Aloha, ik ben Linda Koster, freelance grafisch vormgever en handlettering artist uit Leeuwarden. Momenteel werk ik meestal in een hippe coworking-space met andere ondernemers. Ik ben creatief, enthousiast en een doorzetter. Iemand omschreef mij als bescheiden en toch pittig, daar kan ik me wel in vinden. Ik vind het leuk om mooie ontwerpen te maken waar de klant ook blij van wordt.

Letters tekenen, als kind deed ik dit al! Een van mijn favoriete vakken was dan ook (mooi) schrijven! Tijdens mijn studie Communicatie met als specialisatie Grafisch Design leerde ik vooral digitaal werken. Ik ontwerp nu dan ook veel logo’s, huisstijlen en andere communicatiemiddelen. Begin 2017 ontdekte ik handlettering. Dit gebruik ik tegenwoordig onder andere op krijtborden en geef er workshops in.

De persoonlijke waarden gelukkig zijn, vrijheid, authenticiteit, creativiteit en verbinden vind ik erg belangrijk. Ik heb me erg veel verdiept in persoonlijke ontwikkeling, NLP, mindfulness, meditatie & minimalisme. Ik lees hier graag over! Ik besloot dat ik meer wil doen wat ik echt leuk vind en begon mijn eigen bedrijf: Linda Koster Vormgeving. Een plek om mijn creatieve gedachtes en ideeën tot leven te brengen en ondernemers op grafisch design en handlettering gebied een stap verder te helpen.

Naast vormgeving heb ik een passie voor modellenwerk. Samen met een team een mooi beeld neerzetten, ik krijg er enorm veel energie van! Ook hou ik van reizen. Het liefst leg ik dit ook vast met mijn camera. Een combinatie van reizen en ondernemen lijkt me dan ook nog steeds erg aantrekkelijk.