Laatste Nieuws

Actuele informatie van het Zuider Ondernemersnetwerk Leeuwarden

Ontmoeten | Delen | Verbinden

Ben je startende ondernemer of ben je je nog aan het oriënteren? Ben je al een aantal jaren ondernemend bezig? Werk je binnen het MKB of voor een grote onderneming? Ben je actief voor een non-profit organisatie of voor de overheid? De individuele bijdrage van iedere ondernemer is meteen van toegevoegde waarde. Kennis maken, kennis delen, verbinden, ontplooien en ontwikkelen

Lees meer
Coronavirus en de reisverzekering

Coronavirus en de reisverzekering

De uitbraak van het coronavirus kan u vast niet ontgaan zijn. De afgelopen weken is dit namelijk non-stop in het nieuws. Nu het coronavirus in meerdere landen is vastgesteld kunnen wij ons voorstellen dat u de nodige vragen heeft gekregen van uw relaties. Wij hopen u met deze nieuwsbrief van de nodige informatie te voorzien.

Lees meer

Vrouw ZIJN – HSP | Belinda Scholten

Prikkels van geluid, beeld, geur, gevoel en sfeer worden bewuster waargenomen. Bij een hersenscan wordt bij een HSP-er ook meer activiteit in de hersenen gemeten. Gemiddeld verwerkt een mens op bewust niveau 60 bits per seconde aan informatie. Op onderbewust niveau is dit maar liefst 11,2 miljoen bits per seconde. Slechts een fractie van wat onze hersenen aan informatie binnen krijgen, wordt door onze persoonlijke filters/overtuigingen in ons bewuste brein waargenomen. 

Lees meer

Belastingtips 2019/2020

Met het einde van het jaar in zicht, is dit een goed moment om na te gaan of je op fiscaal gebied nog actie moet ondernemen. Voor sommige zaken kun je niet wachten tot 2020, maar andere moet je juist uitstellen tot het nieuwe jaar. In ieder geval zijn er diverse veranderingen die om aandacht vragen.

Lees meer

Beter zichtbaar in Google

SEO cursus in Leeuwarden Wil jij meer klanten? Verhoog je vindbaarheid en zorg dat de juiste mensen op jouw website komen.  De training is inclusief een gratis SEO check zodat we tijdens de training concreet aan de slag kunnen om je positie te verbeteren. Wil je nu...

Lees meer