Laatste Nieuws

Actuele informatie van het Zuider Ondernemersnetwerk Leeuwarden

Breinkrakers

Deze avond staat in het thema van het brein. Belinda Scholten, NLP trainer en specialist vrouwenbrein zal de training verzorgen. Er wordt ingegaan op hoe het brein werkt en hoe communicatie verloopt. Vervolgens wordt duidelijk hoe het brein ten gunste van uw onderneming kan worden ingezet.

Lees meer

Uitnodiging Netwerk bijeenkomst

Als ondernemer in Leeuwarden is het belangrijk om kennis te delen met andere ondernemers.
Of je nu zelf een onderneming gestart bent of een bestaande onderneming voortzet, het kost je elke dag veel tijd en energie.
Het is prettig om op gezette tijden je ervaringen en vragen te delen met collega ondernemers.
Je bent van harte welkom bij LZON, we beginnen om 08.30 uur en eindigen rond 09.45 uur.
Kom jij ook !!!

Lees meer

Ontmoeten | Delen | Verbinden

Ben je startende ondernemer of ben je je nog aan het oriënteren? Ben je al een aantal jaren ondernemend bezig? Werk je binnen het MKB of voor een grote onderneming? Ben je actief voor een non-profit organisatie of voor de overheid? De individuele bijdrage van iedere ondernemer is meteen van toegevoegde waarde. Kennis maken, kennis delen, verbinden, ontplooien en ontwikkelen

Lees meer
Coronavirus en de reisverzekering

Coronavirus en de reisverzekering

De uitbraak van het coronavirus kan u vast niet ontgaan zijn. De afgelopen weken is dit namelijk non-stop in het nieuws. Nu het coronavirus in meerdere landen is vastgesteld kunnen wij ons voorstellen dat u de nodige vragen heeft gekregen van uw relaties. Wij hopen u met deze nieuwsbrief van de nodige informatie te voorzien.

Lees meer

Vrouw ZIJN – HSP | Belinda Scholten

Prikkels van geluid, beeld, geur, gevoel en sfeer worden bewuster waargenomen. Bij een hersenscan wordt bij een HSP-er ook meer activiteit in de hersenen gemeten. Gemiddeld verwerkt een mens op bewust niveau 60 bits per seconde aan informatie. Op onderbewust niveau is dit maar liefst 11,2 miljoen bits per seconde. Slechts een fractie van wat onze hersenen aan informatie binnen krijgen, wordt door onze persoonlijke filters/overtuigingen in ons bewuste brein waargenomen. 

Lees meer

Belastingtips 2019/2020

Met het einde van het jaar in zicht, is dit een goed moment om na te gaan of je op fiscaal gebied nog actie moet ondernemen. Voor sommige zaken kun je niet wachten tot 2020, maar andere moet je juist uitstellen tot het nieuwe jaar. In ieder geval zijn er diverse veranderingen die om aandacht vragen.

Lees meer