Laatste Nieuws

Actuele informatie van het Zuider Ondernemersnetwerk Leeuwarden
Event : Bedrijfsbezoek Audi Bourguignon

Event : Bedrijfsbezoek Audi Bourguignon

Naast een interessante rondleiding door ons showroom en werkplaats, bieden we je de gelegenheid om onze nieuwste modellen te bewonderen en meer te leren over de innovatieve technologieën die Audi te bieden heeft.
Na afloop van het bedrijfsbezoek sluiten we gezamenlijk af met een informele borrel, waarbij je de gelegenheid hebt om onder het genot van een drankje na te praten en te netwerken.

Lees meer
40 jaar Hans Bergman – dirigent

40 jaar Hans Bergman – dirigent

Volkoren concert 16 maart 2024 om 20.00 uur in Burgum
Een unieke avond vol met prachtige volkszang!
Vier samen met ons 40 jaar Hans Bergman als dirigent.
Geniet van de gevarieerde programma’s van de vier koren.
Kom langs en laat je verrassen!

Lees meer
Event | Presentatie 31 oktober 2023

Event | Presentatie 31 oktober 2023

Onlangs heeft Bas Combee en Ida Hoekstra-Meeter een inspirerende bijeenkomst geleid waarin we diepgaand hebben gesproken over belastingkwesties voor de jaren 2023 en 2024 en welke voordelen ondernemers nog steeds kunnen benutten.
Tijdens mijn presentatie heb is er aandacht gevestigd op enkele belangrijke inzichten met betrekking tot belastingoptimalisatie voor ondernemers voor het jaar 2023 en 2024.

Lees meer
Uitnodiging : dinsdag 31 oktober om 19.30 uur | Prinsjesdag en belastingen 2024

Uitnodiging : dinsdag 31 oktober om 19.30 uur | Prinsjesdag en belastingen 2024

Op Prinsjesdag wordt ieder jaar de Miljoenennota en het Belastingplan gepresenteerd. Voor ondernemers kunnen dit grote impact op hun bedrijfsvoering hebben. Daarom organiseert Leeuwarder Zakelijke Ondernemers Netwerk (LZON) een netwerkbijeenkomst over Prinsjesdag en belastingen 2024. Tijdens deze bijeenkomst zullen we de belangrijkste wijzigingen in het Belastingplan bespreken en de impact daarvan op ondernemers belichten.

Lees meer

30 september | POP UP koor workshops

Dag allemaal, Na het succes op Terschelling ga ik ook aan de wal van start met POP UP koorworkshops! De eerste vindt plaats opZATERDAG 30 SEPTEMBER OM 14.00U Locatie: Zalencentrum De Stryp, Bulthuissingel 7, BurgumEntree: €7,50 Meer info: Hans Bergman

Lees meer

Breinkrakers

Deze avond staat in het thema van het brein. Belinda Scholten, NLP trainer en specialist vrouwenbrein zal de training verzorgen. Er wordt ingegaan op hoe het brein werkt en hoe communicatie verloopt. Vervolgens wordt duidelijk hoe het brein ten gunste van uw onderneming kan worden ingezet.

Lees meer

Uitnodiging Netwerk bijeenkomst

Als ondernemer in Leeuwarden is het belangrijk om kennis te delen met andere ondernemers.
Of je nu zelf een onderneming gestart bent of een bestaande onderneming voortzet, het kost je elke dag veel tijd en energie.
Het is prettig om op gezette tijden je ervaringen en vragen te delen met collega ondernemers.
Je bent van harte welkom bij LZON, we beginnen om 08.30 uur en eindigen rond 09.45 uur.
Kom jij ook !!!

Lees meer