Belinda Scholten

Belinda Scholten

Creatrix® Transformologist®, NLP coach

Als Creatrix® Transformologist® heeft al vele vrouwen mogen begeleid om af te komen van schuldgevoel, schaamte, niet goed genoeg voelen, afhankelijkheid, ongelijkwaardigheid en nog veel meer. Dit doet zij aan de hand Masterclasses, trainingen en vooral individuele trajecten. Haar analytische brein, kennis en oprechte betrokkenheid zijn de ideale combinatie om jouw op liefdevolle doch duidelijke wijze jouw onbewuste overtuigingen te spiegelen en te helpen opruimen.

Creatrix®
Creatrix® is een exclusieve methode specifiek ontwikkeld voor het vrouwenbrein. Op een efficiënte, effectieve en zelfs plezierige wijze helpt Creatrix® jou van emotionele blokkades en overtuigingen af. Hoe complex jouw issues ook zijn. Ik neem jou mee in een geavanceerde vorm van visualisatie. Daarbij maken wij samen gebruik van jouw vrouwelijke intuïtie, creativiteit en moederlijke instincten.

Jouw hoofd, hart en onderbuik gevoel wordt met elkaar op één lijn gebracht. Op deze manier worden tijdens een sessie jouw eigen oplossingen gelijk als nieuwe wijze gefixeerd in jouw systeem. Dit alles zonder nare gebeurtenissen en trauma’s te herbeleven.

Dit betekend dat iets wat voor de sessie een trigger was die emotioneel disbalans veroorzaakte, direct na de sessie al een andere reactie oplevert
Meer informatie: www.belindascholten.nl app: 0634712922

Belinda Scholten