Donderdag 9 mei om 20.00 uur | MFC Markant – Zuiderburen


In deze Masterclass krijg je inzicht in jouw vrouw zijn. Inzicht in je hormoonhuishouding en de overtuigingen die je belemmeren om voluit te leven. Je ontdekt  wat je er zelf aan kunt doen.

Bij een man is na een traject van persoonlijke ontwikkeling over het algemeen een blijvende verandering te merken. Vrouwen daarentegen vallen na een euforische periode vaak weer terug in het oude onbewuste patroon. Dit komt doordat het vrouwenbrein anders functioneert. Tijdens deze Masterclass krijg je inzichten in dit functioneren. Iets dat we al op de basisschool hadden mogen leren. Het wordt namelijk gelijk duidelijk hoe het komt dat vrouwen vlammend kunnen reageren op kleine opmerkingen en waarom het lang duurt dat emoties weer afgezakt zijn. Door te weten hoe dit komt is er gelijk al meer begrip voor jezelf en anderen.

Jij kunt na de Masterclass jouw hormonen voor jouw laten werken en weet hoe je belemmerende overtuigingen kan opruimen.
Als jij met die oude patronen nu echt klaar bent mag je deze Masterclass niet missen.
Deze masterclass wordt verzorgt door Belinda Scholten. Zij is Creatrix® Transformologist®, NLP practitioner, Praktijk opleider Zorg en Welzijn, Reconection Foundational Practitioner, Medisch Analist en Schoonheidspecialist.

Als Creatrix® Transformologist® heeft al vele vrouwen mogen begeleid om af te komen van Schuldgevoel, schaamte, niet goed genoeg voelen, afhankelijkheid, ongelijkwaardigheid en nog veel meer. Dit doet zij aan de hand Masterclasses, trainingen en vooral individuele trajecten. Haar analytische brein, kennis en oprechte betrokkenheid zijn de ideale combinatie om jouw op liefdevolle doch duidelijke wijze jouw onbewuste overtuigingen te spiegelen en te helpen opruimen.

Meer informatie: http://www.belindascholten.nl app:0634712922

Locatie: Buurthuis Markant, zuiderburen, Leeuwarden
Entree: 17,50
Neem je een vriendin mee 30 euro samen