Berber Pasveer

Berber Pasveer

Uitvaartzorg

Frouwesan 14
8939 EP Leeuwarden

Website: www.berberpasveeruitvaartzorg.nl
Email: info@berberpasveeruitvaartzorg.nl
Telefoonnummer: 06-15966090

Mijn naam is Berber Pasveer. Ik woon in Leeuwarden, ben getrouwd en moeder van twee opgroeiende kinderen. Het mogen begeleiden en verzorgen van uitvaarten beschouw ik als dankbaar en liefdevol werk. Ik werk vanuit mijn gevoel en heb bewust de keuze gemaakt om mijn hart te gaan volgen en voor dit mooie vak te kiezen. Het is en blijft voor mij heel bijzonder om nabestaanden in een sfeer van vertrouwen en liefde te mogen bijstaan, waar een herinnering wordt gemaakt die blijvend is.

Oprecht betrokken, liefdevolle aandacht geven, discreet zijn, respect hebben, transparant, enthousiast, sensitief en kindvriendelijk; dat is wie ik ben.

Mijn visie
Berber Pasveer Uitvaartzorg is een onafhankelijke kleinschalige uitvaartonderneming met een persoonlijke en flexibele werkwijze.

“Ieder mens is uniek, zo ook het afscheid”
In deze intense periode denk ik met je mee en laat ik je zien dat bijna alles mogelijk is. Je blijft in mijn vizier, ik luister goed naar wat je beleeft en voelt en houd in de gaten wat je zelf wilt doen en wat ik voor je mag regelen. Dit maakt dat we tot een persoonlijke uitvaart komen, die passend is en optimaal tegemoet komt aan de dierbare en de nabestaanden.

Met vriendelijke groet,

Berber Pasveer